Вінниця
26.04.2024
7.98° C
Вгору

В Україні змінили правила отримання житлових субсидій. Відомо, як діяти вінничанам

Уряд змінив порядок призначення житлових субсидій в Україні. З травня 2021 року призначення державної допомоги на неопалювальний та наступний періоди буде здійснюватися лише після подання нових заяв та декларації про доходи і витрати осіб. Раніше у Вінниці перерахунок виконували автоматично.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

“Департаментом соціальної політики розпочато попередній запис на видачу талонів для оформлення житлової субсидії на неопалювальний період. У зв’язку з пандемією та карантинними обмеженнями запис на отримання талону здійснюється винятково в телефонному режимі. Звернутися потрібно за телефонами: 50-83-88; 50-83-96 – Управління соціального захисту населення “Правобережне”; 50-86-70; 50-86-69 – Управління соціального захисту населення “Лівобережне». Також можна записатись самостійно через “Персональний кабінет” на офіційному сайті вінницької міськради”, – розповіла директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Зауважимо, що мешканці Вінницької міської територіальної громади мають прийти до Прозорих офісів відповідно до зазначеної в талоні дати та часу прийому, а також дотримуватися усіх протиепідемічних рекомендацій.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin