Вінниця
19.04.2024
4.14° C
Вгору

Патрульні зловили у Вінниці водія, який перевозив кілька банок з наркотиками

На вулиці Василя Порика правоохоронці зупинили водія «Audi A6», який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування з ним було помітно, що чоловік нервує. Тоді поліцейські вирішили оглянути його автомобіль.  

 У пресслужбі Нацполіції у Вінницькій області повідомили, що в салоні та багажнику авто  були сховані скляні банки з наркотичними речовинами, схожими на марихуану, сухими стеблами конопель та її насінням. 

Вилучене наркотичне зілля направлена на експертизу. Лікар-нарколог дослідив, що водій знаходиться під дією двох видів наркотиків — канабісу та амфетаміну.  На нього патрульні склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП, а також винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (рух по тротуару) КУпАП. 

Дії чоловіка підпадають під ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Правопорушникові загрожує обмеження волі на строк до п’яти років. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin