Вінниця
28.03.2024
16.34° C
Вгору

Кубок Вінниці забрали кияни

Відбувся всеукраїнський турнір із хокею з шайбою «Кубок Вінниці». В змаганнях взяли участь шість команд. А саме – «Галицькі леви» з Новояворівська, столичні школи «Сокіл» і «Крижинка». Причому останні виставили на турнір відразу дві команди. Ще одним представником Західної України стала луцька «Спарта». В статусі господарів турніру виступав вінницький «Патріот».

Вік учасників не перевищував 12 років. Грали команди за коловою схемою. Загалом, протягом двох ігрових днів відбулося тридцять матчів. В результаті, найбільше очок набрала київська «Крижинка», на другому місці – луцька «Спарта», на третьому – «Сокіл».

В заключному матчі кияни були розгромлені ровесниками з «Патріоту». Рахунок зустрічі – 5:0. Втім, вінничани у підсумку лише шості.

– Головне у таких змаганнях – не результат, – стверджує голова Вінницької обласної федерації хокею Володимир Давидюк. – Ми намагаємося відродити хокей у нашій країні. Кубок Вінниці вже став традиційним турніром. Хлопці виходять на лід, грають. Це – основне.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin