Вінниця
16.09.2024
19.64° C
Вгору

Вінницька шахова школа запрошує дітей на безкоштовні заняття

Професійні тренери, індивідуальний підхід, сучасні методи навчання і дружня атмосфера – МДЮСШ № 6 запрошує на заняття з шахів та шашок хлопчиків та дівчаток, які прагнуть здобути нові знання або удосконалити свою майстерність.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Як розповів керівник закладу, заслужений тренер України Микола Боднар, девіз спортшколи – «Ми з тими, хто думає!» Нині в закладі займається понад 300 вихованців. Заняття – безкоштовні. А набір на шахи та шашки проводитиметься для дітей віком від 5 років.

«Тренери-викладачі пишаються своїми юними талантами, які прославляють наш край. Наші вихованці неодноразово ставали чемпіонами України, Європи та світу! Школа виховала чотирьох гросмейстерів (найвище звання в шахах): Ілля Нижник, Юлія Швайгер, Віктор Матвіїшен та Сергій Федорчук», – говорить він.

Керівник закладу також додав, що сьогодні саме діти та молодь дають фори досвідченим шахістам.

«Вони мають швидкість мислення, реакцію та вміють приймати нестандартні рішення на креативному рівні, що є ключовими навичками гри у шахи», – підкреслив Микола Боднар.

Зазначимо, що під його керівництвом Ілля Нижник у віці 14 років і трьох місяців став одним із наймолодших гросмейстерів світу.

«На чемпіонатах України серед дітей до 8 років цьогоріч наші вихованці вже досягли найвищих результатів, – каже Микола Боднар. – На чемпіонаті України з шахів Артем Кучер виборов золоту та дві срібні медалі, Олександр Савчук – золото, Анастасія Чепка – дві золоті нагороди. На чемпіонаті України з шашок Мар’яна Мирошниченко виборола дві золоті та одну срібну медаль, а Сергій Мазур здобув срібну й бронзову нагороди».

Спортшкола № 6 знаходиться за адресою: вул. Театральна, 24, а також заняття проводяться на вул. Баженова, 32 у бібліотеці-філії № 7; вул. 600-річчя, 6 у VinSmart Центрі.

Цікаві факти про Вінницьку міську дитячо-юнацьку спортивну школу № 6 та про різні оголошення можна довідатись на сайті.

Для отримання додаткової інформації та запису на навчання звертайтесь у робочі дні з 9:00 до 17:00 за номерами: 097-275-95-89 – Микола Боднар, директор школи; 063-290-65-91 – Олександр Ющук, заступник директора.

Крім того, новини про спортшколу № 6 можна довідатись із соціальних мереж: шахишашки.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin