Вінниця
18.09.2024
23.29° C
Вгору

Горіли вулики, дві тонни сіна та будинок: на Вінниччині спалахнуло 35 пожеж

Минулої доби рятувальники Вінниччини погасили 35 пожеж, де 28 загорянь сталося в природних екосистемах, площею понад 20 га. 

У більшості випадках причинами загорянь стало необережне поводження з вогнем невстановлених осіб, потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал та дитячі пустощі з вогнем. 

Внаслідок займання сухої рослинності в смт Брацлав зайнялося 7 вуликів. Пожежу ліквідували вогнеборці місцевої пожежної команди. В с.Тишківка Краснопільскої громади та с. Павлівка Крижопільської громади через займання сухої трави загорівся піднавіс з дровами та господарчі будівлі. Вогонь знищив 2 тонни сіна, дрова та шиферні покрівлі споруд на площах 35 кв.м.

Також минулої доби бійці ДСНС ліквідували пожежі на території приватних домоволодінь в м.Жмеринка, с.Рахни Лісові Шпиківської громади й с.Сербинівці Северинівської громади. А в с.Гурівці Глуховецької громади, через коротке замикання електромережі, зайнявся житловий будинок, де полум’я знищило металеву покрівлю на площі 100 кв.м та домашні речі. 

На щастя, в усіх випадках, ніхто з людей не постраждав. Рятувальники вкотре закликають вінничан бути уважними та не допускати загорянь в природних екосистемах та приватних домоволодіннях. У випадку виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події, важливо негайно повідомити до Служби порятунку за номером 101.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin