Вінниця
30.06.2024
29.25° C
Вгору

Україна зараз виробляє понад 3000 FPV на день

Станом на сьогодні Україна посилила позиції у виробництві дронів FPV для полювання на російську техніку. Наразі мовиться вже про понад 3000 FPV на день, що поступово скорочує різницю у кількості забезпечення на полі бою.

Український удар по російському заводу, що виробляє системи камер для Lancet, на певний час уповільнив виробництво, проте вже у травні РФ здійснила понад 300 атак цими дронами, що майже вдвічі більше проти попередніх показників.

Російські дрони Lancet справді становлять загрозу для української артилерії. Однак, з іншого боку, пише видання, схоже, що Україна завдає удару у відповідь комбінацією боєприпасів місцевого виробництва, які можуть вражати цілі на відстані понад 19 км і часто, здається, впольовують російську артилерію.

Ми не знаємо, скільки там промахів – їхній рівень успіху може бути вищим або нижчим, ніж у Lancet, – але велика кількість “катастрофічних знищень” із великими вторинними вибухами свідчить про те, що загальний ефект значно більший, – зауважили у матеріалі.

Зауважується, що російський Lancet, безсумнівно, ефективний, однак, його затьмарюють комбінації інших боєприпасів.

Тоді як Україна вже зараз виробляє понад 3000 FPV на день.

У війні, яка вимагає як кількості, так і якості, Росія може програти в обох, — резюмували у Forbes.

Джерело: Forbes

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin