Вінниця
23.06.2024
18.09° C
Вгору

У Німеччині зникла дев’ятирічна дівчинка з України: поліцейські виявили страшну знахідку

Як зникла дев’ятирічна Валерія

Нещодавно, 3 червня у Німечині зникла девʼятирічна українка Валерія. Вона вийшла з дому, щоб сісти на автобус до школи, але так і не доїхала. У школі не одразу не повідомили про її відсутність, тому мама дівчинки помітила зникнення доньки лише ввечері.

Того ж дня о 18:40 вона повідомила повідомила правоохоронців.

Валерію не виявили на записах камер спостереження, її не памʼятають водії автобусів. Тому невідомо, чи взагалі дівчинка сіла на автобус.

Дівчинка разом з матірʼю проживає в Німеччині з 2022 року. Батьки Валерії розлучені, батько служить на фронті. Після зникнення дитини йому дали відпустку і дозволили поїхати до Німеччини.

Страшна знахідка поліцейських

Сьогодні інформаціний ресурс Bild повідомив, що у Німеччині близько 14:30 біля міста Дебельн (Саксонія) у лісі було знайдено тіло.

Воно знаходилось за 3 км від будинку батьків Валерії. Спершу пошуки там майже не проводили. І лише у вівторок, після того як свідки повідомили, що чули крики про допомогу в лісі, в цьому районі провели масштабну пошукову операцію.

Поліція поки що не змогла підтвердити, чи знайдене тіло належить зниклій українській дівчинці.

«Наразі ми зʼясовуємо, чи є загибла особа девʼятирічною дівчинкою з Дебельна, яку розшукували до цього часу. Нашим першочерговим завданням є збір доказів на місці, де було знайдено тіло», — заявив речник поліції.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin