Вінниця
28.06.2024
18.09° C
Вгору

На Вінниччині викрили виробників дитячої порнографії: подробиці

Організували протиправну діяльність двоє мешканців м. Жмеринка – 23-річні чоловік та жінка. Допомагала їм збувати заборонені фото та відеоролики 17-річна дівчина, також місцева жителька.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Вінницької обласної прокуратури трьом жителям Жмеринки повідомлено про підозру за фактом виготовлення зображення порнографічного характеру, вчиненого за попередньою змовою групою осіб та у  збуті дитячої порнографії (ч. 3 ст. 301,    ч. 3 ст. 301-1 КК України).

На Вінниччині група осіб виготовляла та збувала дитячу порнографію

«За даними слідства, 23-річні жмеринчани разом виготовляли та зберігали зображення порнографічного характеру. Через створену групу у месенджері «Telegram» розміщували зображення і відеофайли порнографічного характеру з метою збуту.

Надалі повнолітні підозрювані розміщували оголошення у «Telegram-каналі» та за гроші надавали доступ до порнографічного контенту, у тому числі і дитячої порнографії», – зазначено у повідомленні.

На Вінниччині група осіб виготовляла та збувала дитячу порнографію - фото 2

Також збувала дитячу порнографію через «Telegram-канал» і 17-річна підозрювана дівчина.

Наразі до двох підозрюваних судом застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави, неповнолітній підозрюваній – у вигляді домашнього арешту в нічний період доби.

За скоєння інкримінованого кримінального правопорушення передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

На Вінниччині група осіб виготовляла та збувала дитячу порнографію - фото 3

На Вінниччині група осіб виготовляла та збувала дитячу порнографію - фото 4

АЛЕ! Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin