Вінниця
23.06.2024
17.65° C
Вгору

На Вінниччині за день трапилося дві ДТП: є постраждалі

Постраждалі були госпіталізовані. Усі обставини та причини дорожньо-транспортних пригод встановлюються. 

Одна з аварій сталась учора, 11 червня, близько 06:50 неподалік с. Летківка Гайсинського району. За попередньою інформацією слідства, 48-річний водій автомобіля Mazda не впорався з керуванням та зіткнувся з опорою мережі інтернет. У результаті ДТП 32-річний пасажир з тілесними ушкодженнями був госпіталізований.

Ще одна ДТП трапилась цього ж дня о 18.25 у Вінниці. Було встановлено, що 25-річний керманич автомобіля BMW, рухаючись по вул. Хмельницьке шосе, наїхав на пішохода, який переходив дорогу по розмітці регульованого пішохідного переходу на червоний сигнал світлофора. Внаслідок ДТП 40-річний пішохід, житель Могилів-Подільського району, зазнав травмувань та був доставлений до лікарні.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчики. Водії освідувані – тверезі.

За фактами двох ДТП наразі проводяться досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin