Вінниця
02.07.2024
26.46° C
Вгору

Сайти знайомств: які найпопулярніші та кого шукають в інтернеті

Найпопулярніші сайти знайомств у матеріалі видання Це Вінниця, друже.

Спілкування в інтернеті –  невід’ємна частина життя багатьох українців. Тому зараз  активно набирають популярності сайти знайомств. Тисячі, а то й не мільйони людей по всьому світу, щодня «свайпають» ліворуч чи праворуч і тиснуть вподобайку на фото людини, яка сподобалася.

Сайти знайомств надають можливість людям знайти нових друзів, партнерів для стосунків або навіть свою другу половинку. До прикладу, у відповідному додатку ви можете виставити свої параметри пошуку: вподобання, інтереси та цінності. І тоді сайт автоматично вам буде підтягувати профіль людини, яка зможе вас зацікавити, а ви на свій розсуд обираєте, хочете розпочати діалог, чи ні.

Усі сайти знайомств, так чи інакше мають подібну систему заповнення профілю. Спочатку – реєстрація, яка можлива через Facebook, Google або за номером телефону. Далі завантажується своє фото (одне або декілька). Деякі з додатків посилають запит на селфі в реальному часі, як доказ, що це реальна людина, адже можуть бути випадки, коли шахраї використовують ваше фото для реєстрації фейкового акаунту.

В Україні є декілька популярних сайтів для знайомств – Badoo, Tinder LOVE.UA.

LOVE.UA –  сайт  знайомств для українців (не сплутайте з Love.ru). Безкоштовний та зручний сервіс у користуванні, має всі необхідні категорії та інструменти для швидкого пошуку.

Які є сайти знайомств і кого шукають вінничани в інтернеті?

Badoo безкоштовний сайт для знайомств. Однак, щоб розширити його певні можливості, потрібно платити. В загальному користувач даної програми може сам налаштувати відстань в межах якої бажає з кимось познайомитись, вік, стать та багато інших критерій. Важливо знати: головний офіс компанії знаходиться в Лондоні, проте сама компанія зареєстрована на Кіпрі, та належить російському бізнесменові Андрію Андрєєву.

Які є сайти знайомств і кого шукають вінничани в інтернеті? - фото 2

Tinderодна з найрозповсюдженіших платформ для знайомства з людьми по всьому світу. Основна ідея та сенс додатку – показувати людей, що перебувають поблизу. Володіє платформою Match Group, Inc. – американська інтернет-компанія зі штаб-квартирою в Далласі, штат Техас.

Які є сайти знайомств і кого шукають вінничани в інтернеті? - фото 3

 

Також наводимо менш відомі, але також цікаві платформи для знайомств.

Kismia — український застосунок для знайомств, що позиціонує себе як платформа, «на якій легко знайти людей зі спільними цілями та життєвими цінностями». Користувачі українського сегменту TikTok, напевно, бачили бодай одне їхнє вірусне відео про стосунки та знайомства. На противагу speed-dating-застосункам, Kismia фокусується на тому, щоб створювати «стосунки із довгостроковою перспективою». 

Платформа: вебверсія, iOS, Android. 

Оплата: умовно безкоштовна (freemium), покупки у застосунку.

 

Jaumo — по-суті клон Tinder. Сайт і застосунок, що доступні на iOS та Android, пропонують фільтри пошуку, що допоможуть звузити результати та швидше знайти пару. Jaumo відкритий для всіх користувачів, незалежно від їхніх сексуальних уподобань. У сервісу немає модерації користувачів та верифікації їхньої реальності, але доступна функція блокування користувачів, які докучають.  

Платформа: вебверсія, iOS, Android.

Оплата: умовно безкоштовна (freemium), покупки у застосунку.

 

happn — ще один аналог Tinder, який пропонує користувачів на базі геолокації. Одна з фішок у тому, що магія happn трапляється тоді, коли ви його не використовуєте. Застосунок аналізує людей, з якими ви були неподалік протягом дня, і пропонує скласти пару з тими, хто підпадає під ваші фільтри. Формально у сервісі є безкоштовна версія, але на практиці її функціонал дуже обмежений. 

Платформа: вебверсія, iOS, Android. 

Оплата: умовно безкоштовна (freemium), покупки у застосунку.

 

Elizium, ще один сервіс від українських розробників, оцінює сумісність людей за спеціальними алгоритмами. Застосунок аналізує життєві цілі, сексуальну сумісність, спосіб життя, принципи та цінності, характер і звички та пропонує пару на основі цих параметрів. Щоб розрахувати сумісність із потенційним партнером, необхідно заповнити анкету, на основі якої формується особистий психологічний портрет користувача. 

Платформа: iOS, Android. 

Оплата: умовно безкоштовна (freemium), покупки у застосунку.

Також сайт Знайомства.online публікує рейтинг застосунків для знайомств.

 

Джерела: Вінниця.інфо, Спека та Знайомства.online.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin