Вінниця
16.06.2024
15.04° C
Вгору

Безкоштовна вакцинація домашніх тварин від сказу у Вінниці: адреси та дати

У приватному секторі Вінниці завершується кампанія з безкоштовної вакцинації домашніх тварин від сказу.

На заключному етапі виїзні бригади ветеринарів працюватимуть на двох локаціях, а саме: території квартального комітету «Димитрівський» та комітету мікрорайону «Слов’янка».

Як повідомили в Асоціації органів самоорганізації населення міста, таким чином імунізаційною кампанією буде охоплено всі території з приватною забудовою.

«Проблему сказу можна вирішити лише спільними зусиллями, тому успіх кампанії залежить не лише від ініціативи міста, а й відповідального ставлення власників тварин, – зазначила голова Асоціації Наталія Панчук. – Це надзвичайно важливо, адже щеплення домашніх улюбленців проти цієї смертельної недуги рятує не лише їхнє, а й людські життя».

Нагадаємо, у травні намети ветеринарної медицини вже розгортали на територіях трьох комітетів мікрорайонів: «Корея» і «Корея 1», «П’ятничани», «Пирогово». А також квартального комітету «Вінниченко». А вже цього четверга, 23 травня, імунізаційна бригада працюватиме на території квартального комітету «Хутір Шевченка» за адресою: вул. М. Вовчка, 39 (бібліотека). Час роботи: 16:00 – 19:00 год.

А заключними локаціями стануть:

28 травня – квартальний комітет «Димитрівський» – вул. С. Наливайка, 19 (пожежно-рятувальна частина);

4 червня – комітет мікрорайону «Слов’янка» – вул. Хмельницьке шосе, 21 (біля магазину АТБ).

Виїзні бригади зі щеплення за цими адресами працюватимуть із 16:00 до 19:00 год.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin