Вінниця попрощалася зі Зверхановською Оленою Пилипівною, яка більшість свого життя присвятила службі в органах місцевого самоврядування

Днями Вінниця провела у вічність Зверхановську Олену Пилипівну. Жінка довгі роки працювала в органах місцевого самоврядування на посадах начальниці управління економіки, заступника Вінницького міського голови, а пізніше очолювала управління економіки облдержадміністрації. Серце Олени Пилипівни припинило битися 17 травня на 86 році життя…

«Мудра, професійна, наполеглива, порядна, завжди йшла на допомогу у вирішені питань. Була гарним керівником і наставником та залишила про себе добру згадку», – так про Олену Пилипівну відгукуються колеги, які мали честь працювати поруч.

Зверхановська Олена Пилипівна народилася 4 листопада 1938 року в селі Лозове Шаргородського району.

Після закінчення Шаргородського сільськогосподарського технікуму працювала бухгалтером на Гоновівському цукровому заводі (1958- 1961 рр.). А по навчанні у Київському інституті народного господарства очолювала планову комісію у Вінницькому міськвиконкомі (1973-1981 рр.).

У 1981-1991рр. та 1994-1995 рр. була заступницею Вінницького міського голови.

1991-1994 рр. – обіймала посаду начальника управління економіки і ринкових відносин облдержадміністрації.

У 1995-2011рр. – була начальницею обласної комунальної установи «Обласна іноваційно-інвестиційна компанія».

На усіх посадах Олену Пилипівну цінували за наполегливість, неймовірну людяність, доброту та відповідальність. Своїми вміннями та досвідом вона щедро ділилася, присвячуючи свої зусилля розбудові Вінниці та області.

Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати. Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять…