Вінниця
20.05.2024
13.92° C
Вгору

Від магії бандури Марини Круть до реп-мюзиклу МУР! Концерти, які у травні здивують Вінницю

Протягом травня концертне життя у Вінниці буде не просто надзвичайно насичене, а — дійсно на будьякий смак та вік.

Розповідаємо про найцікавіші події, які цього місяця неабияк здивують на наповнять яскравими враженнями вінничан та гостей міста.

Насолодитись інтелігентною рокмузикою і нестримною енергією, метчем стилю, молодості й глибини, вінничани зможуть на великому концерті гурту Ziferblat 19 травня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського.

Глядачів чекає справжня «Дискофанко терапія» від неймовірного гурту, що став головним музичним відкриттям України останніх років і справжньою сенсацією цьогорічного Нацвідбору «Євробачення».

Стильні, сучасні, неординарні! На концертах Ziferblat кожний відчуває себе ніби на виступі світових легенд!

Унікальний колектив не заганяє свою музику у стильові рамки та робить акцент на якості звучання, чистоті вокалу та винятковій візуальній складовій творчості.

Створюють неповторний музичний світ, у який поринемо вже скоро.

Рідну Вінницю на великому сольному концерті у межах нового всеукраїнського туру 19 травня о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» чекає Golubenko.

Яскравий хітмейкер і нове ім’я українського шоубізнесу, чиї хіти сьогодні розривають чарти, TikTok і звучать на концертах в унісон з повними залами.

Щирий романтик Golubenko своїми піснями закохує наче вперше. Його творчість запам’ятовується з перших нот, а харизма показує, що він не боїться експериментувати.

Пісні Golubenko набирають неймовірну кількість переглядів у всіх соцмережах, адже кожна з них передає всю сутність людських почуттів.

На вінницькому концерті Golubenko обіцяє всім найгарячішу атмосферу, потужні прем’єри та всі улюблені пісні: «Знову», «Мила», «Дотики», «Холодна весна, «Не шукай», «Торкнись моїх губ», «Сентиментальність», «Dym», «Тікай» та багато інших.

Емоції до мурах Вінниці подарує 20 травня о 18.00 у театрі ім. Садовського прем’єра реп-мюзиклу «ТИ [РОМАНТИКА]» від МУР.

«Ти [Романтика]»  вистава, для створення якої використовувалися матеріали однойменного альбому МУР.

Робота отримала великий культурний резонанс, про неї писали BBC, Forbes та Vogue. Директорка «Мистецького арсеналу» Олеся Островська назвала мюзикл «популярною культурою, про яку мріяли з часів Винниченка», літературознавець Ростислав Семків лаконічно охрестив альбом «геніальним». Грандіозним, талановитим, пронизливим, таким, що справив найсильніше враження, назвав МУР засновник FEDORIV Group Андрій Федорів. І ви маєте це побачити!

Квитки на прем’єру в Києві були розкуплені за 15 годин від старту продажів, а ще за добу і в Львівській опері не залишилось жодного вільного місця.

«Ти [Романтика]» змітає пил часу з імен Хвильового, Курбаса, Сосюри, Семенка… Вперше покладені на музику: історія зради поета Павла Тичини, служба у Третій Штурмовій Володимира Сосюри, розстріл кожного другого з українських письменників у Будинку Слово, самогубство Миколи Хвильового…

Імена, що оживають на сцені, просто на ваших очах, — непередаваний словами досвід.

У чарівні звуки бандури та вокал надзвичайної Марини Круть Вінниця зануриться 24 травня о 20.00 у театрі ім. Садовського на концерті «Весняна акустика».

Лише ми та іскри музичної енергії! Разом відчуємо весняну атмосферу, яка заповнить серця ніжністю та світлом.

Кожен виступ KRUT — це свобода думки та музики. Марина не лише продовжує віддавати шану традиціям бандури та нашої культурної спадщини, але робить це з глибоким відчуттям ритму сучасності, втілюючи яскраві акценти у саунддизайні та звучанні кожної пісні.

Пронизлива до струн душі лірика, чуттєвий чарівний голос, винахідливі аранжування і незабутня атмосфера чекатимуть вінничан на концерті KRUTБуде глибоко і невимовно гарно!

OPERAFEST TULCHYN та знаменитий у всьому світі Харківський театр EASTFIRE Show 31 травня о 18.00 у театрі ім. Садовського презентують феєричне шоу для всієї родини «ALICE», що скорило Європу.

Такої «Аліси у країні чудес» ви ще не бачили!

У вражаючому цирковому шоу «ALICE» гармонійно поєднуються фантасмагоричні образи, несподівані візуальні ефекти та неймовірні трюки на унікальному цирковому реквізиті.

Таємниче, привабливе, смішне, а іноді й небезпечнеЦиркове шоу «ALICE» поєднає танець, кабаре, цирк і театр у феноменальній постановці!

Артисти EASTFIRE Show будуть спілкуватися із глядачами особливою авторською мовою — мовою тіла — і створювати нові сенси не словами, а складними трюками.

Артисти на ходулях, повітряна і акробатика на батутах, танці, жонглери, еквілібристи, вражаюча атмосфера магії, розкішні костюми та філігранна творчість подарують всім неповторні емоції!

31 травня о 18.00 у театрі ім. Садовського ви переконаєтесь, що у світі немає нічого неможливого!

Квитки на всі найкращі події у Вінниці доступні на сайті https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «RocknRoll» у ТРЦ «Квартал», турклубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin