Вінниця
27.07.2024
19.29° C
Вгору

У німецькому Карлсруе створять мурал з українською вишивкою

Німецько-українське товариство “Українці в Карлсруе” в рамках святкування Дня вишиванки 2024 року організовує флешмоб в Українському культурному центрі Карлсруе, пише ВМР.

Цей захід є частиною місії збереження та популяризації української культури та спадщини серед української діаспори, поглиблення міжкультурних зв’язків між Україною та Німеччиною.

У рамках заходу на стіні бібліотеки Українського культурного центру в Карлсруе буде створено мурал-вишиванку, який стане символом єдності та культурного розмаїття. Кожен учасник матиме можливість розмалювати один квадратик муралу у червоний або чорний колір, щоб разом створити великий малюнок-орнамент.

За символічний внесок кожен зможе залишити свій слід у цьому неповторному проєкті, який об’єднає українців та друзів України не тільки в Карлсруе, але й зміцнить нитку зв’язку з Батьківщиною, завдяки підтримці громади міста-побратима Карлсруе – Вінниці.

Імена або нікнейми всіх, хто долучиться до ініціативи та матиме бажання бути вписаним в історію співпраці громад Вінниці та Карлсруе, буде вказано в описі муралу. Інформацію про це можна надіслати на електронну адресу: [email protected]

Всі зібрані кошти будуть спрямовані на гуманітарні проєкти товариства “Українці в Карлсруе”, спрямовані на підтримку земляків в Україні.

Додаткову інформацію можна знайти в мобільному застосунку та на сторінках товариства “Українці в Карлсруе” в соціальних мережах:

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin