Вінниця
20.05.2024
14.17° C
Вгору

Про хлопчика, який вижив під час ракетного удару по Вінниці, зніматимуть фільм у Лондоні

Роман Олексів під час ракетного удару по Вінниці отримав 80% опіків тіла і втратив маму, пише Вінниця.інфо.

Тоді хлопчик власними силами зміг вибратись із розбомбленого приміщення. За рік лікування в Німеччині Роману зробили 31 операцію і продовжують реабілітацію у Львові. Згодом Роман повернувся до занять танцями, якими займався ще до вибуху.

Нещодавно на сторінці хлопчика з’явився пост про те, що у Лондоні розпочинається робота над зйомками короткометражного художнього фільму на основі реальних подій –  «Romchyk»(мрії не спалити).

Фільм «Ромчик» – короткометражний фільм магістратури Університету Лондона, а автор ідеї та продюсер є Костянтин Бідненко.

У світі, який страждає від конфліктів, цей короткометражний фільм є свідченням незламності людського духу. Це не тільки історія одного хлопчика, це й про мільйони дітей, чиє життя ніколи не буде таким, як через війну.

«Мрії не можна спалити. Ця пронизлива драма натхнена реальними подіями Роми, 8-річного українського хлопчика. Будинок, обличчя та дитинство Роми були обпалені війною, але його бажання стати бальним танцівником ніколи не зникало»,написали на сторінці «Romchyk.thefilm»

Про хлопчика, який вижив під час ракетного удару Вінниці, зніматимуть фільм у Лондоні

У публікації Романа зазначено, що цей фільм є дуже важливим і світ має знати про звірства, яке чинить ворог проти українців.

«Надіємося, що завдяки цьому фільму зможемо надихнути і мотивувати багатьох людей продовжувати боротися і йти до перемоги, як своєї особистої, так і нашої, бо як і весь український народ стоїмо на стороні правди, світла і добра», – йдеться на сторінці Ромчика.

Приєднатись до втілення фільму Ромчика у життя можна тут.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin