Вінниця
24.09.2024
24.98° C
Вгору

Затримали вінничанина, який в посилці з продуктами хотів передати до в’язниці наркотики

Як повідомили у відділі комунікації поліції  Вінниччини, 48-річний житель Вінницького району намагався передати знайомій до в’язниці наркотики, які він заховав у посилці.

В поліції зазначають що зловмисник раніше тричі притягувався до кримінальної відповідальності, з них двічі за наркозлочини.

За словами начальника Управління карного розшуку Олександра Зайця, після отримання інформації щодо виявлення працівниками виправної установи в посилці наркотиків, оперативниками обласного главку спільно колегами з Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції розпочали працювати над встановленням її відправника.

«До вчинення злочину виявився причетний 48-річний житель Вінницького району. За силової підтримки бійців батальйону поліції особливого призначення чоловіка затримали за місцем проживання.

Під час обшуку у зловмисника вилучили наркотики та психотропи, електроні ваги та холодну зброю.

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури зловмиснику, який перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, повідомлено про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави.

Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – зазначено у повіомленні..

За цим фактом слідчі Відділу поліції № 1 Вінницького райуправління розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці зазначають, що під час досудового розслідування, буде надана правова кваліфікація за фактом зберігання чоловіком холодної зброї.

Затримали вінничанина, який в посилці з продуктами передав до в’язниці наркотики

Затримали вінничанина, який в посилці з продуктами передав до в’язниці наркотики - фото 2

Фото-поліції

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin