Вінниця
20.09.2024
13.47° C
Вгору

У Вінниці відбудеться показ документального фільму «Да Вінчі»: деталі

З 19 по 25 вересня о 18:00 у міському комунальному підприємстві «Кінотеатр “Родина”» демонструватиметься документальний фільм «Да Вінчі». Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.
Такі стрічки стають своєрідними хроніками життя людей, які віддали своє життя за свободу і незалежність країни. Вони допомагають закарбувати їх подвиги в історії, щоб наступні покоління знали та шанували своїх Героїв.

Стрічка розповідає про видатного українського воїна і борця за свободу Дмитра Коцюбайла, який був учасником Революції Гідності на Майдані та пішов на фронт за покликом серця у 18 років. Був командиром батальйону «Вовки Да Вінчі» Збройних Сил України. Став першим добровольцем, якому прижиттєво надали звання «Герой України». Серце воїна зупинилося 7 березня 2023 року у боях за Бахмут.

Фільм розповідає історію життя Захисника, показує еволюцію його становлення, як патріота і воїна. Стрічка дає відповіді на запитання, що вплинуло на формування «Да Вінчі» та як молодому юнакові вдалося створити один із найефективніших підрозділів на фронті.

У зйомках фільму взяли участь побратими, рідні та вчителі воїна.

Фільм адаптовано для людей з порушенням зору та людей з порушенням слуху (користування даними спеціальними можливостями здійснюється через мобільний додаток).

 

У Вінниці відбудеться показ документального фільму «Да Вінчі», присвяченого пам’яті бійця за свободу Дмитра Коцюбайла

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin