Вінниця
27.04.2024
14.03° C
Вгору

Україна – Ісландія наживо: де дивитися матч плей-оф відбору Євро-2024 з футболу

Матч плей-оф України у відборі на чемпіонат Європи-2024 буде трансльований в ефірі Суспільного мовлення.

Збірна України продовжує боротьбу за путівку на чемпіонат Європи-2024 з футболу. На команду Сергія Реброва очікує другий матч відбіркового плей-оф — фінал Україна — Ісландія.

Посівши третє місце в групі основної частини відбору, Україна потрапила до плей-оф. У матчах на виліт національна команда стартувала вольовою перемогою над Боснією та Герцеговиною (2:1) завдяки голам Романа Яремчука й Артема Довбика.

У вирішальному матчі суперником України стане збірна Ісландії. Початок Україна — Ісландія у польському Вроцлаві — о 21:45 за київським часом.

Усі матчі збірної України з футболу у відборі на Євро-2024 транслюють місцеві телеканали Суспільного та медіасервіс MEGOGO.

Де дивитися матч Україна — Ісландія на Суспільному?

Пряма трансляція, футбол Україна — Ісландія, буде доступна для показу на місцевих телеканалах Суспільного. Наприклад, Суспільне Київ чи Суспільне Львів. Дивитися Україна — Ісландія можна лише на каналах у цифровому ефірі T2, IPTV і кабельних мережах.

На сайті Суспільне Спорт трансляція Україна — Ісландія здійснюватися не буде. Крім цього, згідно умов договору, місцеві телеканали Суспільного мовлення на OTT-платформах не транслюватимуть матч Україна — Ісландія. Дивитися онлайн, матч збірної України з футболу — на медіасервісі MEGOGO.

На сайті Суспільне Спорт також буде доступною текстова онлайн-трансляція, футбол Україна — Ісландія. Також у перерві і після завершення поєдинку відбудеться студія до футболу, де будуть обговорені головні моменти гри.

Чи можна слухати матч Україна — Ісландія?

Радіо трансляція, матч Україна — Ісландія у відборі на Євро-2024 буде доступною на Радіо Промінь. Тут також можна буде слухати Україна — Ісландія наживо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin