Вінниця
20.05.2024
18.16° C
Вгору

Найбільш розповсюджені проблеми під час переїзду у нову квартиру

Статистика каже, що 45% сімей під час переїзду на нове житло виникають різні складності та негативні ситуації. Це можуть бути як організаційні та фінансові труднощі, так і проблеми зі збереженням майна.

У цій статті ми розповімо вам про найбільш типові проблеми, з якими стикаються люди при доставці речей на нову квартиру. Щоб мінімізувати ризики в процесі зміни житла, рекомендуємо звернутися до транспортної компанії, що спеціалізується саме на квартирних переїздах, наприклад — https://inka-trans.ua/kvartyrnyi-pereyizd-kyiv/.

Поширені проблеми при переїзді до нової квартири

У процесі дуже часто виникають непередбачені складнощі, які можуть зіпсувати враження та додати переживань:

  1. Транспортування речей. Перевезення меблів та особистих речей – один із найскладніших етапів при переїзді. Потрібно правильно розрахувати обсяг вантажу і підібрати відповідний транспорт — вантажівку, фургон або навіть кілька машин, а навантаження та вивантаження потребують фізичної підготовки, особливо при перенесенні важких речей, таких як шафи, дивани чи холодильники.
  2. Демонтаж та монтаж меблів. Розбирання вбудованих шаф, антресолей, розсувних систем у старій квартирі займає багато часу. Потрібно стежити, щоб не втратити деталі конструкцій та фурнітури. Під час збирання меблів на новому місці можуть виникнути проблеми — не збігаються отвори, десь не вистачає болтів або є поломки.
  3. Прибирання та винесення сміття. При демонтажі корпусних меблів або сантехніки утворюється багато будівельного сміття – тріски, обрізки гіпсокартону та інших будматеріалів. Утилізація відходів — це окреме завдання, яке забирає час і сили.
  4. Пропажа та псування речей. У метушні переїзду часто щось втрачається чи забувається. При неакуратному навантаженні-розвантаженні можуть дряпатися та деформуватися меблі. У результаті доводиться шукати заміну зіпсованим чи втраченим речам.

Як запобігти негативним ситуаціям при переїзді?

Замовити послуги з переїзду у нову квартируЗавчасна підготовка та планування допоможуть мінімізувати ризики та запобігти багатьом неприємним ситуаціям. Нижче ми розглянемо основні поради:

  • Заздалегідь складіть детальний план переїзду. Для цього визначте дату та кількість днів, що триватиме весь процес. Розплануйте етапи: упаковка, замовлення транспортного засобу, демонтаж меблів, навантаження, транспортування, розвантаження, розпакування та розміщення меблів. На підставі цього виберіть відповідний вид транспорту та кількість машин чи вантажників.
  • Завчасно замовте транспорт та вантажників. Підготуйте у достатній кількості пакувальні матеріали, заздалегідь купіть коробки, плівку, скотч та маркери. Коробок краще взяти із запасом.
  • Поетапно запакуйте речі та підпишіть коробки. Рекомендуємо починати упаковку за 2-3 тижні до переїзду. На кожній коробці вкажіть кімнату призначення та вміст. Окремо зберіть речі першої потреби — документи, одяг та предмети гігієни, які знадобляться одразу після переїзду.
  • Подбайте про страхування майна. Рекомендуємо застрахувати майно від пошкоджень та втрати при транспортуванні. Страховка покриє шкоду від поломок, подряпин, втрати чи крадіжки речей.
Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin