Вінниця
20.05.2024
14.17° C
Вгору

У Вінниці постраждало двоє дітей в автопригодах: поліція з’ясовує обставини

14 червня у м. Вінниця стались дві дорожньо-транспортні пригоди за участі автомобілів та малолітніх пішоходів. Слідчі встановлюють обставини та причини подій.

Одна з автопригод сталась біля 15 години на вулиці Немирівське шосе. 30-річний житель обласного центру, керуючи автомобілем Renault допустив наїзд на 7-річну дівчинку, яка намагалась перебігти дорогу у невстановленому місці. За попередньою інформацією, дівчинка вибігла на проїжджу частину з-поміж автомобілів, які стояли у заторі на зустрічній смузі руху.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми та госпіталізована до лікарні.

поліцейські розслідують обставини автопригод, в яких постраждали двоє дітей

Ще одна аварія сталась близько 18.30 на вулиці Бучми. 31-річний вінничанин, водій автомобіля Volkswagen допустив наїзд на 3-річну дівчинку, яка у супроводі родички переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Обставини аварії встановлюються.

Дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до медичного закладу.

Водії автомобілів освідовані, вони тверезі. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

За фактами автопригод слідчими відкрито кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

За таке правопорушення передбачено покарання – до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin