Вінниця
26.04.2024
7.86° C
Вгору

У Вінниці завершилась додаткова реєстрація на участь у Програмі “Муніципальне житло”. Коли жеребкування?

Учора, 4 травня, на виконкомі затвердили рішення щодо Програми “Муніципальне житло” – по VIII об’єкту, який зводять на вулиці Привокзальній, 30.

Наприкінці квітня у Вінниці завершилася додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі «Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади» по восьмому об’єкту – багатоквартирному житловому будинку з підземним паркінгом по вул. Привокзальна, 30. До Програми долучилися ще 16 осіб, з них:

  • «Учасники бойових дій в російсько-українській війні» – 7 кандидатів;
  • «Інші категорії громадян» – 5 кандидатів;
  • «Молоді сім’ї» – 2 кандидати;
  • «Працівники закладів освіти і охорони здоров’я» – 1 кандидат;
  • «Особи з інвалідністю І групи» – 1 кандидат.

Жеребкування щодо визначення учасників та розподілення об’єктів інвестування відбудеться наступного понеділка, 8 травня. Наразі всього у Програмі зареєстровано 70 учасників. Найбільша квота передбачена для учасників бойових дій в російсько-українській війні – їх 28.

Серед учасників також 10 працівників закладів освіти та охорони здоров’я, 3 правоохоронців, двоє учасників в категорії “Молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни віком до 35 років включно, які перебувають на квартирному обліку”.

У Програмі також є один учасник в категорії “Члени першого ступеня спорідненості сімей загиблих учасників бойових дій російсько-української війни”, одна особа з інвалідністю І групи, а також 20 учасників – інші категорії громадян, три учасники в категорії «Працюючі або самозайняті (ФОП) внутрішньо-переміщені особи.

Нагадаємо, будинок, який Вінницький муніципалітет зводить на вулиці Привокзальній – це 161-квартирна багатоповерхівка на три секції. Вартість 1 м2 житла у будинку складає 27 900 грн, та залишається однією з найнижчих на первинному ринку житла в місті.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin