Вінниця
27.04.2024
8.87° C
Вгору

Депутатська діяльність під час воєнного стану

Про депутатську діяльність, про прийоми громадян, про продовження реалізації на рідному Тяжилові проєкту з будівництва зовнішнього освітлення, толоки, волонтерські будні Rotary Club Vinnytsia Postup та участь у спортивному житті і роботу гуманітарного штабу говорили з депутатом ВМР Володимиром Онофрійчуком у випуску проєкту “Час Змін” на Радіо Місто над Бугом.

«Коли разом з Лілією Дишкант проводимо депутатський прийом на рідному Тяжилові – постійно переконуюсь у тому, що «живе» спілкування є найліпшим у комунікації, – говорить пан Володимир і продовжує: Маю чудову новину для мешканців масиву «Сонячний» щодо продовження реалізації на рідному Тяжилові проєкту з будівництва зовнішнього освітлення. На сесії міської ради було підтримано відповідне рішення про зміни до Програми соціально-економічного розвитку на цей рік, за якими на проєктування та виконання самих робіт виділено майже 416 тис. грн», – каже депутат.  

А ще йшла розмова про волонтерські будні Rotary Club Vinnytsia Postup, про роботу міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу. На завершення Володимир Онофрійчук посміхнувся і заговорив про молоду спортивну зміну.

«Пройшов відкритий турнір з боксу серед юнаків, присвячений пам’яті видатних тренерів Вінниччини. Разом з Юрієм Максименком від нашої вінницької ротарійської родини привітали майбутніх чемпіонів пам’ятними подарунками. Дякуюємо нашим славним захисникам і захисницям, які своєю боротьбою дають нам можливість продовжувати розвиток нашого молодого покоління. Щоби вони впевнено йшли до нових вершин, і їх імена яскраво засяяли на світових аренах боксу!» – завершив Володимир Онофрійчук.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin