Вінниця
20.04.2024
12.72° C
Вгору

На вихідних у Вінниці заплановано проведення «Благодійного дитячого вікенду», під час якого маленькі волонтери будуть збирати кошти на підтримку Збройних Сил України

Цієї суботи та неділі, 25-26 березня, в ТРЦ «Мегамол» у Вінниці заплановано проведення першого благодійного дитячого вікенду з метою збору коштів на підтримку військових.

Організаторами є юні волонтери та їхні батьки, яких підтримав міський голова Сергій Моргунов. Усіх охочих запрошують відвідати захід та задонатити на Збройні Сили України на ярмарку, що працюватиме з 11:00 до 16:00.

Мета благодійного вікенду полягає в тому, щоб об’єднати дітей, які допомагають ЗСУ з початку вторгнення, та залучити небайдужих містян до волонтерства. У програмі заходу – благодійні шахові турніри, ярмарок сувенірів та смаколиків, виступи творчих колективів, на якому маленькі вінничани покажуть свої здібності. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку ЗСУ.

За словами організаторів, під час благодійного вікенду діти, що беруть участь, матимуть можливість самостійно вирішувати, на які потреби вони направлять зібрані кошти для надання допомоги військовим. У минулому малеча з Вінниці вже збирала кошти на закупівлю ліків для поранених захисників, продуктів харчування та необхідного обладнання для військових підрозділів на передовій, а також на підтримку окремих бійців та військових медиків.

Ініціаторами заходу виступають відділ молодіжної політики міської ради спільно з департаментом культури та департаментом освіти ВМР. Захід проводиться за підтримки міського голови Сергія Моргунова.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin