Вінниця
26.04.2024
8.09° C
Вгору

Вінничани започаткували проект “Пакунок по догляду за малюком”: французька косметика, речі для діток

Все більше громадян потребує уваги та соціальної підтримки в умовах військового стану. Саме тому Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом було ініційовано новий проект допомоги молодим батькам «Пакунок по догляду за малюком».

Повідомляє MyVin.

В рамках проекту молоді мами у Вінниці та області, які народили діток з 6 грудня 2022 по 1 січня 2023 року одержать пакунки із речами, необхідними для догляду за немовлятами.

У п’ятницю, 16 грудня, в межах проекту, представники Міжрегінального координаційного гуманітарного штабу відвідали Вінницький пологовий будинок №1, щоб привітати матусь із народженням малюків.

«На базі Міжрегіонального гуманітарного штабу ми сформували пакунки,  в які входить найкраща косметика відомого французького бренду для мам та немовлят з перших хвилин життя. На сьогодні сформовано 1000 таких пакунків, які доставлені в усі територіальні громади Вінницької області. Мені надзвичайно приємно брати участь у такій акції», — розповіла представниця Гуманітарного штабу Світлана Куца.

Вінницькі породіллі отримали пакунки із пом’якшувальними шампунями, гелями для волосся та тіла, вітамінізованими захисними кремами та емульсіями. Піклуючись про здоров’я діток, волонтери ретельно підбирали вміст пакунків. Вся продукція є гіпоалергенною, та рекомендованою неонатологами та педіатрами.

Представниця Гуманітарного штабу Світлана Василюк назвала народження дитини у країні, що знаходиться в стані війни справжнім подвигом. «Із великим задоволенням я передаю вітання тим жінкам, які сьогодні народили маленьких українців. Це говорить про те, що Україна сильна і що ми переможемо у цій війні», — зазначила пані Світлана.

«Ця ініціатива дуже важлива. Ми розуміємо, що молодим батькам зараз нелегко. В наборі є всі першочергові речі для догляду за дитиною. Ця допомога буде видаватися щодня усім мамам, які народили діток у Вінниці та області», — зазначила Лілія Дишкант, яка відвідала жінок у Вінницькому центрі матері та дитини.

Нагадаємо, що у в березні у Вінниці було створено Міжрегіональний гуманітарний штаб, координаторами якого є Володимир Гройсман, міський голова Сергій Моргунов та голова обласної ради Вячеслав Соколовий. За період своєї діяльності в рамках співпраці з міжнародними партнерами, благодійними фондами та громадськими організаціями, волонтерами штабу доставлено та розподілено понад 1500 тонн гуманітарних вантажів із 16 країн світу.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin