Вінниця
26.04.2024
8.26° C
Вгору

Сергій Моргунов вручив Подяки та Почесні відзнаки військовослужбовцям та подякував волонтерам

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України, міський голова Сергій Моргунов нагородив військовослужбовців. Він вручив захисникам Подяки Вінницької міської ради та її виконавчого комітету за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків по захисту Батьківщини. Ще двоє військових отримали Почесні відзнаки міського голови «За заслуги перед Вінницею», серед них і пілот з позивним Karaya. Також Сергій Моргунов вручив Подяки Вінницької міської ради та її виконавчого комітету з нагоди відзначення Міжнародного дня волонтера.

На початку зустрічі всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять загиблих Героїв.

Очільник громади подякував військовослужбовцям за їх вагомий внесок у збереження нашої держави, за те, що воїни боронять її суверенітет, кордони та повітряний простір.

«Події 24 лютого показали, що без єдності Збройних Сил України та українського народу нам не перемогти. Наша єдність зламала хребет другої армії в світі», – говорить Сергій Моргунов.

Також міський голова подякував волонтерам за вагомий внесок у розвиток волонтерського руху на території Вінницької міської територіальної громади, за їх самовідданість та небайдужість, проявлені під час надання допомоги захисникам України та внутрішньо переміщеним особам, які проїздили Вінницю транзитом або ж залишались у місті.

«Хочу подякувати нашим волонтерам. Вони достатньо активно допомагали та продовжують допомагати Збройним Силам України та людям, які вимушені були полишити свої домівки та їхали у невідоме, – наголосив Сергій Моргунов. – Дякую за активну роботу, взаємодію та згуртованість, я думаю усі її відчувають, особливо наші захисники на фронті».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin