Вінниця
26.04.2024
7.92° C
Вгору

Сьогодні в Україні журналісти відзначають своє професійне свято

Сьогодні, 6 червня, в Україні відзначають День журналіста. Захищати правду так само важливо, як і наші кордони. Завдяки журналістам Україна залишається територією правди. Про це написав на своїй сторінці у фейсбук та у телеграм каналі міський голова Сергій Моргунов.

 

Очільник громади зауважив, що журналісти – це могутнє військо, яке тримає інформаційну оборону і ні на міліметр не здає позиції. Вони включаються в ефір з бомбосховищ і окопів, вони розповідають про історії болю та історії гордості, вони залишаються поруч з аудиторією, зі своїм народом щодня. І сьогодні вони бійці не тільки інформаційного фронту, бо також полишають свої редакції і стають до зброї.

 

«Де б не були люди цієї професії – на передовій, чи в тилу – вони працюють для України і її Перемоги. Вінничанам також важливо відчувати, що вінницькі медійники – це згуртована і професійна команда, якій можна довіряти. І я ставлюсь з великої повагою до роботи кожного журналіста кожної редакції», – написав Сергій Моргунов.

 

Міський голова додав, що цього року українським журналістам присвоїли найпрестижнішу Пулітцерівську премію.

 

«Вірю, що ця нагорода передує найбажанішій – нашій Перемозі! Нехай у статті і сюжети повертаються мирні теми. Все буде Україна!» – наголошує Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin