Вінниця
18.04.2024
5.33° C
Вгору

У Вінниці планують збудувати 9 триповерхових будинків

У Вінницькій міській раді оголосили про громадське обговорення містобудівної документації – Детального плану території, обмеженої вулицями Пирогова, Гніванське шосе, Сонячна, 2-м провулком. Комарова.

 

На ділянці, площею 0.51 га планують збудувати 9 триповерхових житлових будинки зі спортивним та дитячим майданчиком.

 

«З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись в департаменті архітектури та містобудування в робочі дні (з 16.00 до 17.00 години, к. 8), за адресою: м. Вінниця, вул. Пушкіна, 38 до 27 червня 2022 року включно.

 

Відповідальні особи щодо розгляду пропозицій – працівники Відділу просторового розвитку департаменту архітектури та містобудування, тел. 67-22-76.

 

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі департаментом правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: м. Вінниця, вул.Соборна, 59, каб. 710, тел. 59-51-55, 59-51-59, або за допомогою електронної пошти: [email protected] до 27 червня 2022 року включно. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються», – зазначено в оголошенні міської ради.

 

Замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin