Вінниця
26.04.2024
7.93° C
Вгору

З 14 березня у Вінниці відновлюється навчання для школярів, які вийдуть на зв’язок

З понеділка, 14 березня, всі школи Вінницької міської територіальної громади відновлять освітній процес у дистанційному форматі. Уроки будуть починатись не раніше 9:00 за гнучким розкладом. Він включатиме 3-4 уроки в день із дотриманням умов воєнного стану та враховуючи наявну кількість педагогів у закладі. У разі повітряної тривоги уроки будуть призупинятися і відновлюватися після сигналу відбою тривоги.

Під час онлайн-уроків учні повторять раніше пройдений матеріал. Це необхідно для того, щоб поступово повернути дітей до звичайного буденного життя.

І вже після повернення до мирного життя учні матимуть можливість надолужити пропущений матеріал. Для цього буде скориговано програми, організовано додаткові заняття та індивідуальні консультації.

«Діти, які змушені були тимчасово змінити місце проживання, та приїхали до Вінниці, за заявою одного з батьків можуть бути зараховані до школи, яка найближче знаходиться до місця їхнього теперішнього перебування та долучитися до навчання. Отже, починаючи з 14 березня, відновлюється навчання у вінницьких школах для тих дітей, які зможуть вийти на зв’язок», – говорить директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin