Вінниця
26.04.2024
8.51° C
Вгору

Вінничанам проводять роз’яснювальну роботу з приводу пожежної безпеки

Роз’яснювальну роботу в рамках пожежно-профілактичного відпрацювання приватного сектору Вінницької міської ТГ розпочали проводити для вінничан. 

 

Організатори – Асоціація органів самоорганізації населення (АОСН) разом із Державною службою України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) Вінницької області. 

Першими такі бесіди з мешканцями приватних забудов відбулись на території квартального комітету «Ясний».

 

Співробітники ДСНС проінформували мешканців приватних будинків про необхідність дотримання правил пожежної безпеки, нагадали про необхідність перевірки газового обладнання та димоходів.

Тільки за 2021 рік зареєстрували понад 400 пожеж, що стались на території Вінницької міської ТГ. Основна причина – недбале поводження з вогнем та порушення правил пожежної безпеки.

 

Довідка:

Асоціація співпрацює з ДСНС з 2014 року і щоквартально інформує населення щодо правил пожежної безпеки, зокрема, нагадує про перевірку газового обладнання та димоходів. 

 

Заходи проводяться, в першу чергу, з метою інформування вразливих груп населення, як-от люди похилого віку, люди з інвалідністю та інші.

 

Проведення роз’яснювальної роботи відбуватиметься на території п’яти квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів, а саме:

  • комітету мікрорайону «Пирового»
  • комітету мікрорайону «Слов’янка»
  • комітету мікрорайону «Корея»
  • квартального комітету «Ясний» 
  • квартального комітету «Соняшник»

 

Також, позапланово провели роз’яснювальні роботи з громадянами, що мешкають на території комітету мікрорайону «Сабарів».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin