Вінниця
04.05.2024
16.6° C
Вгору

На Вінниччині браконьєр виловив риби майже на 800 тис грн

Вчора, 24 квітня о 5 годині ранку на р. Сіб (Дмитренківського водосховища ) с. Крутогорб Гайсинського району Вінницької області було виявлено громадянина, який здійснював протизаконний лов риби.

Як повідомили на сайті Вінницького рибоохоронного патруля, при огляді речей правопорушника було виявлено три ліскові сітки та понад 20 кг риби: 103 екз. судака , 64 екз. окуня, 62 екз. плітки, 16 екз. лящів, 22 екз. товстолоба та 15 екз. карасів сріблястих.

Збитки завдані рибному господарству становили 798 932 грн.

«В результаті спільних заходів із Нацполіцією державні інспектори задокументували грубе порушення правил рибальства із застосуванням громадянином заборонених знарядь лову.

Державні інспектори Вінницького рибоохоронного патруля продовжують здійснювати оперативні заходи на внутрішніх водних об’єктах області та запобігають правопорушенням, пов’язаним із браконьєрством», –  зазначено у повідомленні.

На місце події викликалися співробітники СОГ РУП Головного  Управління Національної поліції у Вінницької області. На порушника складено відповідний протокол за ч.4 ст.85 КУпАП. Розглядається питання внесення даних про порушення до ЄРДР. Заборонене знаряддя лову та водні біоресурси вилучено співробітниками СОГ.

На Вінниччині браконьєр вилови риби майже на 800 тис грн

Фото – Вінницький рибоохоронний патруль

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin