Вінниця
16.05.2024
5.83° C
Вгору

Турецькі автобуси OTOKAR виїдуть на маршрути Вінниці

Сьогодні, восьмого вересня, у Вінниці презентували 10 нових муніципальних автобусів OTOKAR.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє Сергій Моргунов.

Вінниця перша у східній Європі отримала європейську енергетичну відзнаку. Одним з основних пунктів у стратегії Вінниця 3.0 є екологічність та чистота й те, що усі автобуси працюватимуть на газі – значна перевага. Вінницька транспортна компанія отримала транспорт у лізинг.
Сьогодні Сергій Моргунов разом із партнерами OTOKAR вручили ключі від автобусів водіям.

Вже завтра вони виїдуть на нові маршрути:
№32 Сабарів – Залізничний вокзал (Через Поділля та Зодчих)
№4 Барське шосе – Лугова (Через залізничний вокзал і Соборну)

 

«Ми крок за кроком покращуємо наш муніципальний автопарк. Продовжуємо ті позитивні зрушення транспортної реформи, яку започаткував ще 2012 року Володимир Гройсман. У перспективі плануємо взагалі відмовитись від дизельного громадського транспорту. Як ви знаєте, місто має отримати чергову партію цюріхських трамваїв, а також нові електробуси. Працюємо, щоб у Вінниці був найкращий громадський транспорт.», – зазначає мер міста.

Усі автобуси європейського виробництва, мають відповідні сертифікати. Станом на сьогодні вони є тільки у нашому місті. Автобуси містять 28 сидячих і 59 стоячих місць, відповідають екологічному стандарту Євро-6. Є також камери відеоспостереження, кондиціонер, який взимку працюватиме, як обігрівач та зовнішній динамік, для того, аби люди, які мають вади зору, чули й орієнтувалися, яка зупинка.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin