Вінниця
27.04.2024
6.4° C
Вгору

Вінничани можуть подати свою ідею для реалізації за кошти міського бюджету  

Наступного місяця вінничани можуть подати проєкт на конкурс «Бюджет громадських ініціатив». Проєкти-переможці будуть реалізовані у 2022 році за кошт міста Вінниці.  

На сайті Вінницької міської ради повідомляють, що з 1 квітня до 15 травня триватиме прийом проєктів на участь у міському конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». Подати свої ідеї можуть мешканці міської територіальної громади, старші 16 років. 

– Цьогоріч жодних обмежень щодо кількості поданих проєктів від одного автора не передбачено! Лише необхідно заповнити форму проєкту, знайти підтримку ініціативи у вигляді 10 підписів однодумців і подати для участі, — йдеться в оголошенні. 

На реалізацію ініціатив, які отримають найбільшу підтримку під час голосування, виділять 10 мільйонів гривень. Як і раніше, передбачено малі проєкти (до 250 тисяч гривень) та великі (до від 250 тисяч до 1,1 мільйона). 

До речі, з загальної суми 8 мільйонів гривень розподілять на проєкти на території міста Вінниці, а ще два мільйони – на приєднані населені пункти. 

Зазначимо, що конкурс буде проведено вже всьоме. Для прикладу, з 2016 року мешканці Вінниці загалом подали 555 проєктів. Перемогу отримали 78 ініціатив, з них 17 чекають на своє втілення впродовж 2021 року. 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin