Вінниця
30.06.2024
19.9° C
Вгору

Жінка отримає 57 мільйонів доларів від Ford за травму: що сталося

Суд зобов’язав американського автогіганта Ford виплатити 57 мільйонів доларів за позовом про тілесні ушкодження.
Ця справа виділяється на тлі інших через унікальні обставини, пов’язані з дефектом автомобіля, який став причиною серйозної травми його власниці Лорелль Томпсон.
Жінка отримає 57 мільйонів доларів від Ford за травму: що сталося Ford зобов’язаний виплатити $57 мільйонів за позовом за травму 27 грудня 2016 року, Лорелль Томпсон, власниця Ford Expedition 1998 року, стала жертвою свого ж автомобіля внаслідок несправності перемикання передач.
Намагаючись оцінити збитки після зіткнення з поштовою скринькою, Томпсон потрапила під колеса свого автомобіля, що призвело до численних переломів ноги.
Судові матеріали виявили, що проблема з механізмом перемикання передач була відома компанії ще з 1980-х років. Протягом судового розгляду захист Ford наполягав, що травми Томпсона були результатом її особистої недбалості.
Проте, обсяг доказів та свідчень на користь позивачки дозволив присяжним сформувати думку про провину компанії. Суддя Маріца Домінгес Брасвелл оголосила остаточне рішення, згідно з яким Ford має виплатити позивачеві компенсаторні збитки на суму 56,575 мільйонів доларів та додаткові 45 мільйонів доларів у вигляді штрафних збитків.

Реагуючи на судове рішення представник Ford Річард Бінхаммер висловив намір компанії оскаржити вердикт. “Ми високо цінуємо рішення суду, але не можемо погодитись з вердиктом, який, на нашу думку, не підкріплений достатніми доказами”, — заявив він.

Джерело: сomments.ua

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin