Вінниця
28.06.2024
27.29° C
Вгору

У Вінницько-Хутірському окрузі провели благоустрій території

У Вінницьких Хуторах, Писарівці та Щітках впродовж тижня провели благоустрій територій населених пунктів. В межах робіт комунальники привели до ладу місця загального користування, відремонтували дитячі майданчики, які того потребували, та покосили траву.

Зокрема, як зазначає староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко, за минулий тиждень комунальники пофарбували та замінили пошкоджені елементи на дитячих майданчиках, покосили траву на придорожніх смугах та на кладовищах населених пунктів.

«Враховуючи виклики війни, команда Вінницької міської ради не забуває про підтримку добробуту мешканців нашого округу. Турбота про належний стан благоустрою в наших населених пунктах є однією з його складових, – каже очільник округу. – Звісно, у передпоминальні дні не забули й про належний стан на наших кладовищах».

Крім того, за його словами, провели аналіз боротьби з борщівником й амброзією на територіях основних піших маршрутів у трьох населених пунктах. Боротися з цими рослинами-шкідниками в окрузі розпочали з 2021 року, і тепер, як зазначає староста, результати досить помітні.

«Фактично за три роки спланованих дій з ліквідації цих небезпечних рослин ми, залежно від ділянки, змогли відтіснити або зовсім ліквідувати загрозу», – каже Владислав Кривешко.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin