Вінниця
26.04.2024
7.98° C
Вгору

Сергій Моргунов закликав громади Вінницької області рівнятися на стратегію розвитку Вінниці

На Вінниччині сьогодні триває Конференція Вінницької обласної організації політичної партії «Українська стратегія Гройсмана» за участі Володимира Гройсмана, Сергія Моргунова та представників громад.

Сергій Моргунов зазначив, що на попередніх місцевих виборах у Вінницькій області “Українська стратегія Гройсмана” взяла найбільший відсоток ніж інші політичні партії в будь-якій області України. Це майже 48% відсотків підтримки.

Це велика честь, довіра, але разом із тим – це велика відповідальність. Нам вдалося сформувати дієві органи місцевої влади. По великому рахунку зараз у обласній раді з 84 мандатів – 40 це “Українська стратегія Гройсмана”, 54 мандатів ВМР – 34 це преставники нашої партії”

Приклад міста Вінниці по формуванню стратегічного бачення розвитку громади дає можливості для формування таких стратегій для кожної територіальної громади. Ми, маючи стратегію розвитку “Вінниця-2020” і реалізовуючи цю стратегію, спокійно звітуємо перед людьми, щодо виконання і визначення планів на наступний рік. Ми 6 років поспіль є найкомфортнішим містом для проживання в Україні. І сьогодні ключове завдання – сформувати стратегію розвитку громади і впроваджувати цю стратегію, – зазначив Сергій Моргунов на конференції.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin