Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

Позашляховики, fpv-дрони, багі – допомога ЗСУ від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу у червні

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб опублікував звіт про свою роботу у червні. Основний напрям його діяльності залишається незмінним — допомога ЗСУ. Тож фокус, як завжди, був на забезпеченні захисників усім необхідним.

У червні штаб передав 11 автомобілів, 2 багі, паливозаправник, 10 Bandera Power, 12 тепловізорів, 37 тепловізійних прицілів, 16 боді камер та 11 радіостанцій — те, що допомагатиме хлопцям ще ефективніше виконувати бойові завдання на різних напрямках фронту.

Особливу увагу у Міжрегіональному координаційному гуманітарному штабі приділяють запитам, що стосуються різного штибу безпілотників. Минулого місяця на передову вдалось відправити 91 Mavic 3T. Ця модель БПЛА добре зарекомендувала себе в роботі, тому тепер є одним із фаворитів серед наших захисників і її постійно просять.

Окрім авто, техніки та обладнання МКГШ передає те, що полегшує побутові умови на фронті. Задоволення базових гігієнічних потреб викликає у бійців труднощі як в теплі пори року, так і в холодні. Тож мобільні лазне-пральні комплекси та сухі душі стають дуже помічними. В червні вдалось передати 2 таких комплекси та 147 тисяч сухих душів.

Крім цього в штабі вже понад рік організовують різноманітні заходи для дітей захисників та захисниць, дітей із родин ВПО, багатодітних сімей та для дітей сиріт/напівсиріт.

В червні відбулось 8 таких заходів: два походи в кіно, візит на кінну ферму, катання на катамаранах, боулінг, катання на сапах, візит до мотузкового парку та візит до планетарію.

Нагадаємо, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії (силам оборони України). Очолює штаб Володимир Гройсман.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin