Вінниця
23.06.2024
17.65° C
Вгору

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав на фронт 20 безпілотників Маvic 3T та 20 тисяч сухих душів

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав чергову допомогу на фронт. Цього разу бійці із трьох військових частин отримали 20 безпілотників Маvic 3T та 20 тисяч сухих душів.

Розвідувальни та ударні дрони незмінно залишаються лідерами у списку потреб наших захисників. Тож команда Штабу продовжує систематично передавати БПЛА різних типів.

“Mavic 3T прекрасний апарат. Тепловізор дозволяє вночі відстежувати рухи ворога, відстежувати техніку, тому це просто безцінний апарат”, — зазначив Роман, військовослужбовець однієї із частин, що отримали допомогу.

Також цього разу до кожного безпілотника була додана спеціально розроблена ІТ-фахівцями інструкція, що дозволить перепрошити Mavic 3T таким чином, щоб він був більш стійким до впливу ворожих засобів РЕБ.

“Для тих, хто тільки вклинюється в професію пілота БПЛА – це корисна інструкція”, — запевняє Роман.

Окрім необхідної техніки та обладнання, МКГШ також регулярно передає захисникам усе, що допомагає їм у побуті. А так як у період спеки питання підтримки особистої гігієни бійців стає особливо гострим, сухі душі відправляють на передову у великих кількостях.

“Завдання кожного з нас сьогодні — це гуртуватись навколо допомоги військовим. І з першого дня повномасштабного вторгнення наша команда займається тим, що допомагає захисникам. Військові мають відчувати нашу підтримку”, — озвучив основні принципи роботи МКГШ координатор Штабу і секретар ВМР Павло Яблонський.

Нагадаємо, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі армії. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin