Вінниця
02.07.2024
29.67° C
Вгору

Вінницькі велосипедисти здобули перемоги на чемпіонаті в Кропивницькому

Вінницька міська рада пише, що нещодавно у місті Кропивницький відбувся чемпіонат України з велосипедного спорту маунтенбайк, під час якого шестеро вихованців Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 3 продемонстрували чудові результати. Владислав Макаров виборов одну золоту та дві срібні медалі, а інші спортсмени потрапили до десятки найкращих за підсумками змагань.

Підготували велосипедистів до чемпіонату тренери-викладачі МДЮСШ № 3 Надія Коваленко та Володимир Липкань.

Змагання проводились у місцевому парку серед лісного масиву з численними підйомами та спусками, що створювало складні умови для учасників. Щодня дистанції для спортсменів були різними, що вимагало від них максимальної витривалості та майстерності.

У перший день відбулася індивідуальна гонка на час, де велосипедисти долали одне коло на максимальний результат, справляючись із важкими ділянками траси. Другий день був присвячений гонці крос-кантрі, під час якої учасники змагалися від 30 хвилин до 1 години 40 хвилин, залежно від вікової категорії. На третій день відбулися змагання у дисципліні шорт-трек: тут вони мали швидко долали дистанцію по колу довжиною від 1 до 2 км впродовж 30 хвилин.

«Ми готувалися з великою надією на гарні результати і перемоги. Наші спортсмени виклалися на повну, і я дуже пишаюся їхніми досягненнями», – говорить тренерка спортшколи № 3 Надія Коваленко.

З підсумками чемпіонату України з велосипедного спорту маунтенбайк можна ознайомитись за посиланням.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin