Вінниця
30.04.2024
11.97° C
Вгору

Види фарбування, які допоможуть надовго замаскувати сивину: ТОП-5 технік

Так, сивина може бути неприємним явищем для багатьох жінок, і її бажають якнайшвидше приховати. Спеціалісти у галузі краси рекомендують для маскування сивого волосся використовувати сучасні техніки фарбування. Ці методи не лише допоможуть на довгий час приховати сивину, а й збережуть ваші локони здоровими та блискучими. Давайте розглянемо п’ять популярних технік фарбування сивого волосся, які чудово впораються з цією проблемою і зроблять вас молодшими на декілька років.

Тонування перманентними/гелевими барвниками

Як надовго замаскувати сивину / © pixabay.com

Фото: pixabay.com

Ця методика вважається ніжною і безпечною для волосся, проте вона ефективно приховує перші прояви сивини. Використання таких фарбників сприяє збереженню природного кольору волосся, надаючи їм здоровий блиск та сяйво.

Мелірування

Це найефективніший спосіб, щоб замаскувати сиве волосся. До того ж, таке фарбування дозволить приховати сивину до восьми місяців. Тонкі світлі пасма створюють натуральний розподіл сивих локонів, забезпечуючи природний перехід кольорів. Під час фарбування у такій техніці важливо підбирати відтінки, які б повторювали колір вашого волосся.

Техніка Blur

Фото: pixabay.com

Такий метод винайшли зовсім недавно, але він вже підкорив серця усіх жінок світу. Техніка фарбування передбачає створення градієнтних переходів, імітуючи розташування сивого волосся. Що забезпечує локонам природній вигляд і робить відрослі кінці непомітними.

AirTouch

 Фото: pixabay.com

Техніка AirTouch забезпечує локонам максимально природній вигляд, робить локони об’ємними та густішими. Фарбування передбачає роботу із шарами волосся, тому забезпечує плавні переходи між пасмами, не шкодить локонам, робить їх візуально густішими та здоровішими.

Фарбування волосся у відтінки блонд

 Фото: pixabay.com

Така техніка підходить для тих жінок, які мають значний відсоток сивого волосся. Тоді фарбування локонів у холодні відтінки блонду стає ідеальним варіантом. У такий спосіб можна не лише замаскувати сивину, а й омолодитися відразу на 10-15 років.

 

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin