Вінниця
26.04.2024
8.51° C
Вгору

«Вже замінені вікна та інженерні комунікації, триває ремонт приміщення»: Сергій Моргунов розповів про ремонт у РАЦСі

У Вінниці тривають заходи з усунення наслідків теракту 14 липня. Одним з об’єктів, який потребує відновлення також став і Вінницький РАЦС. Роботи із відновлення там тривають із листопада минулого року. Про це на своїй сторінці у фейсбук та телеграм-каналі написав міський голова Сергій Моргунов.
Міський голова зазначив, що внаслідок терористичної атаки будівля зазнала серйозних ушкоджень.

«Зруйнована покрівля, пошкоджені віконні блоки, всередині приміщення впала стеля та стінні перегородки – це все результати ракетного удару 14 липня, внаслідок якого був пошкоджений РАЦС у Вінниці», – зазначив Сергій Моргунов.

Очільник громади наголосив, що починаючи з листопада уже вдалось виконати великий обсяг робіт.

«На цей об’єкт будівельники зайшли у листопаді минулого року. За кошти міського бюджету там вже замінені вікна та інженерні комунікації, триває ремонт приміщення. Тож вже незабаром молодята зможуть офіційно укладати шлюб саме там», – написав Сергій Моргунов.

Сергій Моргунов зазначив, що попри пошкоджену будівлю, РАЦС продовжив надавати свої послуги, проте в іншому місці.

«Наразі РАЦС надає послуги в приміщенні Прозорого офісу на вул. Замостянська, 7. Так громада вийшла із ситуації, коли заклад не зміг працювати через пошкодження будівлі вибуховою хвилею», – зазначив Сергій Моргунов.

Також він зазначив, що попри весь терор та цинічні дії зі сторони ворога українці вистоять та відбудують все те, що було зруйноване.

«росіяни намагаються знищити нас. Але це неможливо, допоки ми разом. Ми відбудуємо те, що було зруйновано. Спільними зусиллями. До Перемоги!», – написав Сергій Моргунов.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin