Вінниця
26.04.2024
8.18° C
Вгору

У Вінниці продовжують виплати часткової компенсації роботодавцям за створення нових робочих місць

Минулої п’ятниці, 27 січня, на сесії Вінницької міської ради було пролонговано на 2023 рік «Порядок часткової компенсації роботодавцям витрат на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за новостворені робочі місця за рахунок коштів бюджету Вінницької міської територіальної громади».

Директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов детально про це розповів: “Згідно Порядку підприємець може отримати відшкодування у розмірі 1 474 грн на місяць за кожного нового працівника, прийнятого з 1 січня до кінця 2023 року. В проєкті бюджету Вінницької міської територіальної громади на 2023 рік на даний Порядок передбачено кошти в сумі 4,4 млн грн”.

Нагадаємо, торік у Вінниці затвердили Програму антикризової підтримки громади на 2023 рік. Вона має на меті задіяти механізми для розвитку на нарощення потужності підприємництва, що, в свою чергу, стане каталізатором збереження рівня зайнятості населення, а також простимулює створення нових робочих місць суб’єктами господарювання Вінницької МТГ. Продовження фінансової підтримки суб’єктів господарювання, які створюють робочі місця є одним із заходів Програми, а саме заходу 1.3. «Продовження фінансової підтримки для створення нових робочих місць суб’єктами господарювання Вінницької міської територіальної громади».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin