Вінниця
29.03.2024
11.06° C
Вгору

У Вінниці для дітей переселенців влаштували кулінарний майстер-клас

У Вінниці для дітей внутрішньо переміщених осіб організували кулінарний майстер-клас із виготовлення хачапурі по-аджарськи. Таку розвагу для переселенців влаштував Вінницький міський центр соціальних служб спільно з UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка”.

У ресторані української кухні “Тареля” 18 дітей переселенців разом із батьками навчалися готувати хачапурі по-аджарськи. Усе необхідне для приготування забезпечив ресторан, розповідає фахівчиня із соціальної роботи проєкту #Спільно від UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка” Ольга Черната.

“Планувалося 10 діток, але вдалося розмістити 18 разом із їхніми батьками. Відбувся аншлаг. Раді, що наші дітки залишилися задоволені”, – додає Ольга Черната.

Діти разом із батьками самі приготували хачапурі і змогли їх скуштувати. Подібні майстер-класи планується проводити й надалі. За анонсами можна стежити на сторінках Вінницького міського центру соціальних служб та “СОС Дитячі містечка. Вінниця”.

“Раді нашій співпраці з UNICEF Ukraine та “СОС Дитячі містечка”. Разом можемо дарувати ще більше уваги, турботи та любові нашим діткам, для яких потрібно зберегти дитинство, навіть в умовах воєнного часу”, – говорить директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська.

Нагадаємо, проєкт #СпільноСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW).

Соціальні послуги можна отримати на точці #Спільно, яка розташована у Вінниці за адресою: проспект Космонавтів, 30 (“Прозорий офіс”), каб. 305. Там для вінничан та внутрішньо переміщених осіб безкоштовно надають психологічну та соціальну допомоги.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin