Вінниця
20.04.2024
11.21° C
Вгору

Відбулось чергове засідання Ради Поважних при міському голові Вінницької громади

1 грудня в приміщенні департаменту соціальної політики міської ради відбулось чергове засідання Ради Поважних при міському голові Вінницької міської територіальної громади.

Відкрила засідання секретар Ради Оксана Павлюк, яка ознайомила присутніх із порядком денним, зазначивши, що Рада Поважних виконує покладені на неї обов’язки, завдяки ініціативі її членів і висловила надію на подальшу плідну співпрацю.

В заході взяла участь директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова. Вона ознайомила присутніх із результатами роботи системи соціального захисту населення громади з малозахищеними категоріями населення у період військового стану.

“В умовах війни усі мають працювати злагоджено, зібрано та на повну силу, адже ворог цього боїться і намагається всіляко не допустити. Ми розуміємо, що через війну мешканці громади опинилися у скрутному становищі та потребують додаткової підтримки, саме тому, за дорученням міського голови, департаментом соціальної політики було сформовано список окремих категорій населення, які найбільше потребують допомоги зі сторони”, – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

За її словами, наразі цим категоріям здійснюється видача допомоги у вигляді продуктових наборів. Підтримка малозахищених категорій населення у такий складний для нашої країни час є пріоритетним завданням міської влади.

Голова ради Поважних Іван Михайлюк, зупинився на питаннях важливості підтримки Збройних Сил України.

“Знаю, що більшість українців зараз активно допомагають в боротьбі з ворогом. В цей складний для нашої країни час, ми усі маємо об’єднатися: влада з народом, а народ із владою. Усі, хто має можливість, може підтримати українську армію, перерахувавши кошти на спеціальний рахунок для допомоги Збройним Силам України від НБУ чи до благодійного фонду “Повернись живим”, – зауважив голова ради Поважних Іван Михайлюк.

Він згадав, що до нашої спільної боротьби проти російського агресора залучена велика кількість волонтерів і волонтерських фондів, які також потребують активної фінансової підтримки задля адресного забезпечення боєздатності української армії та гуманітарних потреб.

“Закликаємо всіх приєднатися і підтримати наших хлопців, адже вони роблять все, щоб ми могли просто ходити по вулицях і мати змогу жити повноцінним життям. Будь-яка сума буде доречною”, – додав Іван Михайлюк.

В ході засідання було окреслено додаткові шляхи залучення вінничан для підтримки Збройних Сил України та обговорено шляхи виживання без електрики та тепла в умовах повного “блекауту”.

Крім того, за пропозицією однієї з громадських організацій громади, на засіданні Ради Поважних було прийнято рішення про включення до її складу досвідченого вінничанина, заслуженого працівника промисловості України, Богуславського Віктора Кириловича.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin