Вінниця
27.04.2024
6.23° C
Вгору

У Вінниці влаштують творчий воркшоп зі створення плаката «Це є Я»

Воркшоп для ВПО та вінничан організовує КП «Інститут розвитку міст» у рамках впровадження Інтеркультурної стратегії Вінницької міської територіальної громади. Відбудеться захід 16 листопада з 16:00 до 18:30 у хабі «Місто змістів» за адресою вул. Сковороди, 11 (колишня вул. Пушкіна). Практикум будуть проводити митці Гліб Зельгін та Ліна Шлапак, які досліджують форму, лінію та сенс з різних сторін. Він передбачає створення плаката «Це є Я», який поєднує методи візуального та пластичного мистецтва.
“Ми віримо, що кожен гарний твір мистецтва містить у собі дослідження, аналіз, усвідомлення зображеного питання/проблеми/явища. А щасливе та повне життя вимагає цього щодня. Саме тому вагому частину воркшопу займає дослідження. Інколи побутові речі у своїй простоті ховають багатошарову культурну або традиційну сенсовість. Процес сприйняття неживого через живе сприяє дослідженню самого себе. Це, на нашу думку, і є основним завданням мистецтва”, – розповідають митці Гліб Зельгін та Ліна Шлапак.

До участі запрошують усіх, хто має бажання досліджувати себе.

 

Учасникам без мистецького досвіду воркшоп може стати зручним трампліном для формулювання власної думки чи ідеї, розуміння мистецтва та взаємодії із ним. А митці зможуть створити нові підходи до пошуку натхнення та вираження, розширити свій інструментарій.

 

Участь безоплатна, але кількість учасників обмежена, тому попередньо необхідно зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/yXmgH3nN4AcfkGH69

 

Поряд із місцем проведення заходу наявні укриття на випадок повітряної тривоги.

 

Захід відбудеться за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», який виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проєкт фінансують Уряди Німеччини та Швейцарії.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin