Вінниця
27.04.2024
6.09° C
Вгору

Концерт, що зігріє серце! Сергій Асафатов сьогодні здивує вінничан

Надзвичайний Сергій Асафатов запрошує всіх вінничан та гостей міста на великий сольний концерт, який 7 листопадао 19.00 розпочнеться у театрі ім. Садовського.

 

Готуйтесь до магії, яка торкнеться серця кожного!

 

«Море», «Заведу кота», «Люди ідуть від людей», «Дякую за світанки», «Дитинство», «Туман», «Засинай», «Гарного дня», «Нові вершини» — будуть всі улюблені хіти та багато нових прем’єр, особлива атмосфера та незабутній вечір, повний найсильніших емоцій, щирості, сюрпризів і добрих справ.

Адже частину коштів із продажу квитків співак передасть на підтримку Збройних сил України.

 «У саме серденько!», «Немає слів, щоб описати ці емоції!», «Це просто неймовірно крутий голос!» – такими враженнями діляться жителі Рівного, які першими відчули красу нової концертної програми Сергія Асафатова.

Новий тур співака стартував надпотужно і у понеділок неабияк здивує вінничан!

 

Огорнуті його особливим тембром і красою дивовижних пісень, ми будемо разом гойдатися на хвилях позитиву та драйву, добра і світла головних життєвих істин і якісної української музики.

Сергій Асафатов — обдарований артист-мультиінструменталіст, автор і виконавець, який віртуозно володіє різними музичними інструментами.

Його дивовижний оксамитовий голос заворожує, а творчість є неповторною магічною сумішшю — лірикою, що стосується кожного!

 

Харизматичний співак став широко відомим під час участі у телепроєкті «Голос країни», де у команді Монатіка виборов місце у суперфіналі. Вже скоро він став номінантом премії Yuna у категорії «Відкриття року», а з 2020 року випускає сингли і кліпи, кожен із яких миттєво стає хітом, що займає перші сходинки у хіт-парадах та набирає мільйони переглядів на YouTube.

 

Винятковий тембр голосу Сергія Асафатова заворожує, проникаючи у саму душу і в кожну клітиночку тіла!

Слухаєш його пісні, відчуєш мурашки по шкірі і неодмінно починаєш усміхатися! Стільки у кожному треку світла, мудрості, позитиву та віри у здійснення мрій, людей і перемогу України!

Приходьте 7 листопада о 19.00 у театр ім. Садовського за особливими емоціями на концерт Сергія Асафатова у Вінниці.

Наші серця будуть битися у єдиному такті, відкриваючи двері щирим почуттям і найпрекраснішій музиці!

 

Поспішайте придбати квитки на концерт на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Royal pub, Вінницькій філармонії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

 

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь–яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin