Вінниця
26.04.2024
8.18° C
Вгору

Вінницька Молодіжна Рада влаштувала романтичний кіновечір

Вечір вихідного дня став приємним моментом, який врятував від нудьги, розповів цікаву історію кохання, та допоміг знайти відповідь на питання та, найголовніше – став нагодою для теплої зустрічі знайомих. Гості кіновечора переглядали драматичний фільм-мюзикл “Ла-Ла Ленд”.

 

Сюжет розгортається навколо юної старлетки, яка між прослуховуваннями подає каву відомим кінозіркам. Дівчина закохується в джазового музиканта, який змушений працювати в барах, щоб заробити на життя. Коли до обох героїв приходить приголомшливий успіх, їх стосунки кардинально змінюються…

“Фільм розповідає про історію кохання, яка пов’язана з найпотаємнішими мріями. Глядачі поринули в одну історію, пережили, здавалось б, однакові почуття, але по-різному їх відчули та поділились враженнями від побаченого, – розповідає начальниця Відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак. – Такі кіновечори дозволяють сформувати молодіжні інтереси та естетичний смак. Виховуємо в молоді любов до найпопулярніших видів художнього творіння разом”.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin