Вінницькі ресторатори годують переселенців, медиків, поранених і захисників

Пацієнтів лікарень, поранених солдатів, породіль, переселенців, тероборону та армійців годують вінницькі ресторатори.
Щодня шеф-кухарі готують тисячі різноманітних страв, а волонтери везуть їх у пологові, лікарні, військові частини та на блокпости.
«Один день скумбрію давали, другий – голубці, третій – вареники. Так само готуємо борщ та різні супи: гречаний, харчо, головне, не гострі», розповідає кухар Борис Сиченко.
На обід кухарі готують близько тисячі порцій, на вечір – близько двохсот.
«В нас перша розвозка до обіду. Вже о 12:00 машиною обіди розвозимо в лікарні, пологові та на блокпости, друга розвозка починається о 17:00 годині», – розповідає Борис.
Купити продукти за власні гроші – не завжди можуть, тож просять допомоги у людей.
Зараз рестораторам потрібні овочі, крупи, олія та м’ясо.