Наверх

Вінницькі ресторатори годують переселенців, медиків, поранених і захисників

Пацієнтів лікарень, поранених солдатів, породіль, переселенців, тероборону та армійців годують вінницькі ресторатори.

 

Щодня шеф-кухарі готують тисячі різноманітних страв, а волонтери везуть їх у пологові, лікарні, військові частини та на блокпости.

 

«Один день скумбрію давали, другий – голубці, третій – вареники. Так само готуємо борщ та різні супи: гречаний, харчо, головне, не гострі», розповідає кухар Борис Сиченко.

На обід кухарі готують близько тисячі порцій, на вечір – близько двохсот.

 

«В нас перша розвозка до обіду. Вже о 12:00 машиною обіди розвозимо в лікарні, пологові та на блокпости, друга розвозка починається о 17:00 годині», – розповідає Борис.

 

Купити продукти за власні гроші – не завжди можуть, тож просять допомоги у людей.

Зараз рестораторам потрібні овочі, крупи, олія та м’ясо.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin