Очільник міста розповів, що аварійна бригада продовжує ремонтні роботи, щоб відновити тепло та гаряче водопостачання у будинках в районі вулиць Ак. Янгеля, Стеценка, Ширшова. Важливо, що місце пориву визначено і тепловики намагаються оперативно все залагодити.

 

Також Сергій Моргунов додав, що діти продовжують навчатися дистанційно. Приймають малечу чергові садочки. Крім того, розповів ситуацію щодо наповнення асортименту в магазинах.

 

«Продовжуємо працювати з мережами, щоб і далі забезпечувати безперебійне постачання товарів першої необхідності. Налагоджуються нові логістичні ланцюги – надходять товари, по яких були тимчасові перебої. Наприклад, сіль вже є у регіональних мережах. Вкотре звертаюсь до підприємців відкривати за можливості свої заклади, щоб люди виходили на роботу. Працююча економіка підтримує життєдіяльність нашого міста, підтримує нашу армію. Це запорука перемоги», – сказав Сергій Моргунов.

 

Крім того, міський голова зазначив, що гуманітарний хаб «Вінниця» продовжує приймати вантажі з гуманітарною допомогою для біженців та військових. Команда хабу сортує допомогу та формує за потребами нові відправки у різні міста.