Вінниця
19.03.2024
-0.29° C
Вгору

На Вінниччині у смертельному ДТП підозрюють поліціянта

У Вінницькій області п’яний патрульний скоїв смертельну ДТП. Загинула 28-річна пасажирка автівки, ще одного пасажира госпіталізували.

У Державному бюро розслідувань повідомили, що це сталося 14 червня. За попередньою інформацією, інспектор роти Управління патрульної поліції у Київській області, який перебував за кермом легкового авто, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини у кювет та врізався у дерево.

Унаслідок аварії 28-річна пасажирка загинула на місці пригоди, ще один пасажир госпіталізований (тяжкість отриманих тілесних ушкоджень наразі встановлюється), двоє інших пасажирів отримали незначні травми та не потребували медичної допомоги.

У ДБР повідомили, що патрульного затримали на місці ДТП. За результатами медичного освідування встановлено, що він перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Попередня кваліфікація: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинили смерть потерпілого (ч. 3 ст. 286-1 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin