Вінниця
14.09.2024
27.25° C
Вгору

«Біля тополі», «Буревіями» та інші хіти SHUMEI 30 серпня заспіває просто неба у музеї-садибі Пирогова

Унікальний тембр і потужні хіти, які передають те, що відчувають мільйони! Яскравий і талановитий SHUMEI запрошує вінничан і гостей міста на великий концерт, який 30 серпня о 18.00 пройде у PIROGOV SKY, просто неба у музеїсадибі Пирогова.

«Біля тополі», «Тривога», «Буревіями», «Волосся», «Вище хмар», «Мальви», «Пробач», «Комета», «Як зоря», «Стерва», «Вона була така», «Капають», «Родимка», «Дзвони», а також майстерні кавери співатимемо разом з харизматичним співаком, що полонив серця українців.

— Я народився для музики, — каже SHUMEI.

І це беззаперечна правда! SHUMEI — яскравий представник новітньої української музики, що поєднує молодість, харизму і талант.

Квитки на вінницький концерт SHUMEI (від 380 грн) купуйте за цим посиланням https://afisha.vn.ua/events/shumei

Олег Шумей родом з ІваноФранківщини, народився в родині музикантів, тож з дитинства виступав на сцені та вигравав міжнародні музичні конкурси. Грає на флейті та панфлейті, фортепіано, гітарі та різних духових інструментах.

Широко відомим Олег Шумей став у перші дні повномасштабної війни рф проти Україну, коли опублікував дебютну відеороботу на власну пісню «Тривога» та незабаром переспівав пісню «Біля тополі» польського гурту «Enej», що була написана 9 років тому і присвячена українським військовим, які загинули на війні після російського вторгнення 2014 року.

Кліп на кавер «Біля тополі» зараз має понад 25 мільйонів переглядів на YouTube та входить до переліку 200 найпопулярніших відеокліпів українською мовою в історії.

Творчість SHUMEI — це змістовні композиції про головне та найдорожче.

У грудні 2023 року співак випустив дебютний альбом «Комета», кожна пісня якого стала хітом. Попри це SHUMEI зазначає:

 Цей альбом не про лайки, коментарі та розповсюдження. Не про хайп, як звикли у сучасному світі. Не про славу. Не про матеріальне. Це про музику, яка не слідує за трендами. Це про музику, яка виривається прямо з душі. Музику створену для вас від щирого серця у такий непростий для нас усіх час. Дякую, що слухаєте та довіряєте своєму серцю.

Утравні спільна пісня «Буревіями», яку SHUMEI заспівав зі Златою Огнєвіч, здобула перемогу у номінації «Найкращий дует» премії YUNA 2024.

А у липні SHUMEI потішив шанувальників прем’єрою другої спільної пісні з Тіною Кароль «Дзвони».

 Ідея створити другий дует належить Олегу. Він є автором цієї пісні, на відміну від попередньої «Стерва», яку написала я. Мене зачарували романтика та мелодійність треку. Співати з Олегом  це справжнє задоволення, адже він один з найкращих голосів і тембрів в Україні. Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом каже Тіна Кароль.

Концерти SHUMEI  це справжня вибухова суміш потужного вокалу, безмежної енергії та неповторних емоцій.

Приходьте це відчути сповна на великому концерті співака у Вінниці 30 серпня о 18.00 у PIROGOV SKY.

Квитки на концерт купуйте на сайті afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», Вінницькому планетарії, магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», турклубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

Коментарі у Facebook
Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin